ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ''ΓΙΑΤΡΟΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ'' 24/10/2022

αναρτήθηκε στις 24/10/2022

iatroi_pic_1

 

Αγαπητοί Συνάδελφοι

Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την συμμετοχή σας στις εκλογές του Ιατρικού Συλλόγου και την στήριξη που παρείχατε στην 1Η Γραμμή, μια παράταξη με υποψήφιους από διαφορετικές πολιτικές αφετηρίες αλλά με κοινό στόχο την ανόρθωση του Ιατρικού Επαγγέλματος.

Η απαξίωση του Ιατρικού Επαγγέλματος έχει φτάσει στον πάτο. Τα προβλήματα μας δεν επιλύονται, αντίθετα συνεχώς επιδεινώνονται. Θα παλέψουμε με όση φωνή μας δώσατε να προβάλλουμε τις θέσεις μας τόσο στον Ιατρικό σύλλογο όσο και στον Π.Ι.Σ για να προκαλέσουμε τις κατάλληλες αντιδράσεις για να βγει από το τέλμα ο Ιατρικός Κόσμος. Σας θέλουμε δίπλα μας!

ΔΗΠΑΚ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 24/10/2022

αναρτήθηκε στις 24/10/2022

dipak_1

Με αφορμή τα αποτελέσματα των εκλογών του Ιατρικού Συλλόγου Ηρακλείου, η «Δημοκρατική Πανεπιστημονική Κίνηση» (ΔΗΠΑΚ), ευχαριστεί όλους τους συναδέλφους που τη στήριξαν με τη ψήφο τους αναγνωρίζοντας την προσφορά της παράταξη μας στην υπεράσπιση των δικαιωμάτων των συναδέλφων, όπου και αν εργάζονται αυτοί, καθώς και την ανάγκη συστράτευσης των γιατρών μαζί με τους υπόλοιπους εργαζόμενους για τη διεκδίκηση μιας καλύτερης ζωής που θα βασίζεται στην ικανοποίηση των δικών μας αναγκών και όχι στην αύξηση των κερδών των εταιριών. Η ΔΗΠΑΚ παρά το διπλασιασμό των υποψήφιων παρατάξεων σε σχέση με τις προηγούμενες εκλογές (από 2 σε 4) που επιχείρησαν να αποσπάσουν την ψήφο των γιατρών, κατάφερε να διατηρήσει τις δυνάμεις της στο ΔΣ, με 89 ψήφους και 1 έδρα (8%), ενώ αύξησε τις δυνάμεις της στους εκπροσώπους για τον ΠΙΣ από 1 σε 2 με 108 ψήφους (9,9%).

Η παράταξη Δύναμη Υγείας που απέσπασε ξανά την πρώτη θέση στον Ιατρικό Σύλλογο Ηρακλείου με 708 ψήφους και 8 έδρες, έχει ήδη δώσει δείγματα γραφής, αφού και στην προηγούμενη θητεία του στήριξε με νύχια και με δόντια τους βασικούς άξονες της κυβερνητικής πολιτικής σε όλα τα μέτωπα: τις πολιτικές επέκτασης των νόμων της αγοράς και ότι αυτοί προβλέπουν για υπηρεσίες ΠΦΥ, την ελεύθερη επιλογή γιατρού και την τροποποίηση της εφαρμογής των αντιδραστικών κλειστών προϋπολογισμών, καθώς και την αντικατάσταση του (απαράδεκτου) clawback με κλειστό προϋπολογισμό ανά ασθενή, τα ΣΔΙΤ και τη πλήρη ιδιωτικοποίηση του ΕΣΥ.

Οι “Γιατροί στην πρώτη γραμμή” (ΠΑΣΟΚ), εμφανίζονται με αυτή τη μορφή πρώτη φορά στις εκλογές του Ιατρικού Συλλόγου, υποστηρίζουν όμως «παλιές» λογικές επέκτασης των νόμων της αγοράς, λειτουργίας των νοσοκομείων ως αυτοτελείς επιχειρηματικής μονάδες, ιδιωτικοποίησης του ΕΣΥ. Έλαβαν 182 ψήφους και 2 έδρες, «μία από τα ίδια» για την εκπροσώπηση των συμφερόντων των συναδέλφων.

Η παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ (ΑΝΑΤΡΟΠΗ) που δεν είχε θέσει υποψηφιότητα στις προηγούμενες εκλογές για υποψήφιο στο ΔΣ του ΙΣΗ στον απόηχο της δυσαρέσκειας των συναδέλφων προς την τότε κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, έλαβε 124 ψήφους και 2 έδρες . Αξιοποίησε την αγανάκτηση των συναδέλφων απέναντι στην κυβέρνηση ΝΔ για να εγκλωβίσει την ψήφο τους αποκρύπτοντας βέβαια ότι η τωρινή κυβέρνηση συνεχίζει πάνω στους αντιδραστικούς πυλώνες νόμων της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ την οποία υπερασπίζονται.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους, μισθωτούς και αυτοαπασχολούμενους, είτε στήριξαν τη ΔΗΠΑΚ είτε όχι, να συμμετέχουν στους αγώνες μας, σε συμμαχία με το εργατικό και λαϊκό κίνημα, ενάντια στα κοινά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε. Να συνειδητοποιήσουν ότι τα προβλήματα αυτά είναι αποτέλεσμα της πολιτικής που αντιμετωπίζει την υγεία ως κόστος από το οποίο το κράτος πρέπει να απαλλαγεί. Να μην διοχετεύουν τη δυσαρέσκειά τους σε εναλλακτικές μορφές διαχείρισης που εξυπηρετούν τον ίδιο στόχο με την κυβερνητική πολιτική, την ενίσχυση δηλαδή της επιχειρηματικής δράσης στην υγεία.

Καλούμε τους συναδέλφους να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους, να μην μένουν στην ψήφο για να εκφράσουν την αντίθεσή τους στην κυβερνητική πολιτική και να διεκδικήσουν τα δικαιώματά τους στο δρόμο του αγώνα, να συνειδητοποιήσουν τη δύναμή τους! Τους καλούμε να συμμετάσχουν μαζικά στην πανυγειονομική απεργία στις 20 Οκτωβρίου, 12μμ στα Λιοντάρια και στην πανεργατική απεργία 9 Νοεμβρίου! Εκεί κρίνεται το δίκιο μας!

Η ΔΗΠΑΚ θα συνεχίσει να παλεύει για την οργάνωση του αγώνα των γιατρών ενάντια στα οξυμμένα προβλήματα των ίδιων και των ασθενών, ενάντια στην υποχρηματοδότηση και υποστελέχωση των δημόσιων δομών υγείας, ενάντια στις ελαστικές σχέσεις εργασίας, ενάντια στην διευθέτηση του χρόνου εργασίας, ενάντια στις περικοπές μισθών και συντάξεων, ενάντια στη φοροληστεία των αυτοαπασχολουμένων.

Θα συνεχίσει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του αγώνα για ένα αποκλειστικά δημόσιο δωρεάν σύστημα υγείας–πρόνοιας για όλους που να ανταποκρίνεται στις σύγχρονες ανάγκες!

''ΑΝΑΤΡΟΠΗ'': ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ 20/10/2022

αναρτήθηκε στις 20/10/2022

Στις πρόσφατες εκλογές του Ιατρικού Συλλόγου Ηρακλείου, η παράταξη μας η ΑΝΑΤΡΟΠΗ εξέλεξε δυο εκπροσώπους στο διοικητικό συμβούλιο, δυο στον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο και έναν στο Πειθαρχικό.

Θα εχουμε φωνή, εν όψει μάλιστα των σχεδιαζόμενων αλλαγών στο ΕΣΥ, που σκοπό έχουν την υποβάθμιση και αποδυνάμωση του. Θα παλέψουμε να τις αποτρέψουμε. Θα παλέψουμε και για την αξιοπρέπεια του ελεύθερου επαγγελματία γιατρού που βιώνει ήδη την υποβάθμιση και την απαξίωση του ρόλου του.

Συγχαρητήρια στον νέο πρόεδρο του ΙΣΗ Αλέξανδρο Πατριανάκο και σε ολους τους εκλεγμένους συμβούλους.

Ευχαριστούμε θερμά ολους τους συναδέλφους που στήριξαν την ΑΝΑΤΡΟΠΗ και μας εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους. Θα είμαστε δίπλα τους.

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΓΙΑΤΡΩΝ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ 14/10/2022

αναρτήθηκε στις 14/10/2022

ΓΙΑΤΡΟΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ

Αγαπητοί συνάδελφοι,

οι εκλογές του ΙΣΗ γίνονται σε μια κρίσιμη χρονική στιγμή καθώς κυοφορούνται σημαντικές αλλαγές στην υγεία, τόσο στο ΕΣΥ όσο και στον ιδιωτικό τομέα.

Είμαστε γιατροί, διεκδικούμε το καλύτερο για τον ασθενή και το έργο μας και βιώνουμε μια κατάσταση που διαρκώς επιδεινώνεται. Υπάρχει μια συνεχής απαξίωση του γιατρού από την ελληνική πολιτεία σε όλα τα επίπεδα, που οδηγεί τους νέους ιατρούς να φεύγουν στο εξωτερικό και τους παλαιότερους να προβληματίζονται για το μέλλον. Κουραστήκαμε να παρακολουθούμε παθητικά και πιστεύουμε ότι χρειάζεται ανανέωση. Δεν ανήκουμε σε κάποιο κομματικό χώρο, δεν έχουμε κάποιον επικεφαλής που να έχει πάρει το χρίσμα από κάποιο κόμμα, έχουμε υποψηφίους κάθε ιδεολογίας, δεν οφείλουμε σε κανέναν ανταπόδοση, παρά μόνο στο ιατρικό σώμα.

Επιδιώκουμε μια αλλαγή πλεύσης στον ιατρικό σύλλογο, θέλουμε να είναι δίπλα στο γιατρό και να τον στηρίζει.

Προτείνουμε:

Για το ΕΣΥ:

- Κατάργηση της υποχρεωτικότητας του αγροτικού, με ταυτόχρονη δυνατότητα εργασίας με σύμβαση σε κέντρο υγείας ή νοσοκομείο, για γιατρούς που είναι σε αναμονή ειδικότητας.

- Πιστοποίηση των κλινικών και αξιολόγηση βάση κριτηρίων για την παροχή εκπαίδευσης σε ειδικευόμενους γιατρούς.

- Πρόσληψη ειδικευμένων γιατρών κι όχι εκμετάλλευση των νέων γιατρών με clusters και επικουρικά, με μετακινήσεις και επιτάξεις. Οι επικουρικοί να έχουν δυνατότητα και ιδιωτικού έργου και να είναι για προσωρινές ανάγκες κι όχι για να αποφεύγονται οι προσλήψεις. Δυνατότητα σε ιδιώτες γιατρούς να κάνουν, αν θέλουν, εφημερίες κι όχι εκμετάλλευση των μόνιμων ιατρών με απάνθρωπη υπερεργασία. Πρόγραμμα εφημεριών που δεν θα βασίζεται στους ειδικευόμενους καθώς ήδη πολλές κλινικές δεν έχουν ειδικευόμενους.

- Κάλυψη των άδειων θέσεων που υπάρχουν στο ΕΣΥ και προκήρυξή τους τουλάχιστον ένα χρόνο πριν από τη συνταξιοδότηση. Καμία υπερβαίνουσα αύξηση των εφημεριών και πληρωμή της εφημερίας ως υπερωρίας μετά το 48ωρο/εβδομάδα. Προσμέτρηση των εφημεριών στον υπολογισμό της σύνταξης ή για πρόωρη αποχώρηση.

- Εφαρμογή των δικαστικών αποφάσεων που έκριναν παράνομες τις περικοπές μισθών στο ΕΣΥ και επαναφορά του μισθολογίου που υπήρχε πριν τις περικοπές, μαζί με την επιπλέον αύξηση 10% που εξαγγέλθηκε. Να σταματήσει ο εμπαιγμός των υγειονομικών

Για τους ιδιώτες:

- Κατάργηση του clawback και αναπροσαρμογή των τιμών των εργαστηριακών εξετάσεων ανά έτος με ανακοστολόγηση τους. Οικονομική υποστήριξη των ιδιωτικών εργαστηρίων για ανανέωση του εξοπλισμού και εισαγωγή των αποτελεσμάτων στην Ηλ. Συνταγογράφηση. Προσθήκη αποζημίωσης της αιμοληψίας επιπλέον της αποζημίωσης των εξετάσεων.

- Ελεύθερη επιλογή γιατρού από τον ασθενή με συνθήκες που δεν θα εξευτελίζουν την σχέση γιατρού-ασθενή.

- Αν εφαρμοστεί μοντέλο προσωπικού ιατρού, αύξηση της αποζημίωσης κατά κεφαλή και εγγραφές που δεν θα ξεπερνούν τα 1400 άτομα ανά γιατρό. Διασφάλιση ότι θα υπάρχει ικανός αριθμός γιατρών και να παραμένει ανοικτό σύστημα για συμβάσεις σε κάθε νέο γιατρο ώστε να μην καταστρατηγείται το δικαίωμα της επιλογής.

- Αξιοπρεπής πληρωμή κατά πράξη και περίπτωση, σε ιατρούς που αμείβονται με αυτόν τον τρόπο ανάλογα της ειδικότητας και του χρόνου εξέτασης σύμφωνα με τις προτάσεις των επαγγελματικών ενώσεων κάθε ειδικότητας.

- Πρόσβαση των ανασφάλιστων και στον ιδιώτη γιατρό.

- Πρωτόκολλα νοσημάτων βασισμένα σε ιατρική τεκμηρίωση κι όχι με μοναδική βλέψη τους περιορισμούς λόγω κόστους από τον ΕΟΠΥΥ.

-Συλλογικές συμβάσεις με τον ιατρικό σύλλογο κι όχι ατομικές, για να μην μπορεί πλέον να εκβιάζει ο ΕΟΠΥΥ.

- Εφαρμογή της ισοτιμίας της ιατρικής υπογραφής που σήμερα καταστρατηγείται η νομοθεσία σε πολλές περιπτώσεις.

- Δικαίωμα να έχουμε εμβόλια του Εθνικού Προγράμματος στο ιατρείο, να εμβολιάζουμε τον ασθενή, και με σύμβαση με τον ΕΟΠΥΥ, να εκτελούμε την συνταγή εμβολίων που συνταγογραφούμε και να πληρωνόμαστε το ίδιο κέρδος που έχει σήμερα ο φαρμακοποιός στη συνταγή.

Για την κοινωνία:

- Ενημερωτικές δράσεις του ΙΣΗ για την κοινωνία και τα προβλήματα που συναντά ο πολίτης. Δεν θα γίνεται ο γιατρός σάκος του μποξ από τις κυβερνητικές επιλογές. Ενημέρωση για θέματα αντιποίησης του ιατρού και ανάδειξη του έργου των μελών του τόσο στο ΕΣΥ όσο και στον ιδιωτικό τομέα.

Αγαπητέ συνάδελφε, ο υπουργός υγείας ήδη έθεσε την πιθανότητα διακοπής της πρόσβασης στην ηλ. συνταγογράφηση για ιδιώτες παθολόγους και γενικούς ιατρούς αν δεν μπουν στον προσωπικό ιατρό, έστω και με τη μικρότερη κλίμακα. Μετά τις εκλογές ξεκινάει η συζήτηση με τον ΠΙΣ για την νέα σύμβαση των άλλων ειδικοτήτων, καθώς οι 200 επισκέψεις θα καταργηθούν. Πιθανώς να σκέφτεται ήδη ένα σύστημα όπου μόνο οι συμβεβλημένοι θα έχουν πρόσβαση στην ηλ. συνταγογράφηση. Σε αυτές τις εκλογές δεν ψηφίζουμε κόμματα ή φίλους. Δεν ψηφίζουμε με συναίσθημα. Ψηφίζουμε για την επιβίωση και την αξιοπρέπεια μας.

Ψηφίζουμε ανεξάρτητους αγωνιστές συναδέλφους.

giatroi_1

giatroi_2

ΘΕΣΕΙΣ ''ΔΥΝΑΜΗ ΥΓΕΙΑΣ'' 14/10/2022

αναρτήθηκε στις 14/10/2022

Αγαπητές/οί Συνάδελφοι

Στις 16 και 17 Οκτωβρίου ψηφίζουμε για έναν σύγχρονο , δυνατό, παρεμβατικό , δίπλα στα προβλήματα των ιατρών, Ιατρικό Σύλλογο ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ !

Ψηφίζουμε "ΔΥΝΑΜΗ ΥΓΕΙΑΣ" ΔΥΝΑΜΗ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΛΥΣΕΩΝ.

 

Αλέξανδρος Πατριανάκος

Επικεφαλής συνδυασμού "ΔΥΝΑΜΗ ΥΓΕΙΑΣ"

theseis_dinamis_1

theseis_dinamis_2

thesis_dinamis_3

ΔΙΑΚΥΡΗΞΗ ΔΗΠΑΚ 14/10/2022

αναρτήθηκε στις 14/10/2022

dipak_1

dipak_2

dipak_3

dipak_4

dipak_5

ΑΝΑΤΡΟΠΗ 12/10/2022

αναρτήθηκε στις 12/10/2022

Για να δείτε και να κατεβάσετε το βίντεο της ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ πατήστε εδώ

ΓΙΑΤΡΟΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ 12/10/2022

αναρτήθηκε στις 12/10/2022

ΓΙΑΤΡΟΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ

Αγαπητοί συνάδελφοι,

οι εκλογές του ΙΣΗ γίνονται σε μια κρίσιμη χρονική στιγμή καθώς κυοφορούνται σημαντικές αλλαγές στην υγεία, τόσο στο ΕΣΥ όσο και στον ιδιωτικό τομέα.
Είμαστε γιατροί, διεκδικούμε το καλύτερο για τον ασθενή και το έργο μας και βιώνουμε μια κατάσταση που διαρκώς επιδεινώνεται. Υπάρχει μια συνεχής απαξίωση του γιατρού από την ελληνική πολιτεία σε όλα τα επίπεδα, που οδηγεί τους νέους ιατρούς να φεύγουν στο εξωτερικό και τους παλαιότερους να προβληματίζονται για το μέλλον. Κουραστήκαμε να παρακολουθούμε παθητικά και πιστεύουμε ότι χρειάζεται ανανέωση. Δεν ανήκουμε σε κάποιο κομματικό χώρο, δεν έχουμε κάποιον επικεφαλής που να έχει πάρει το χρίσμα από κάποιο κόμμα, έχουμε υποψηφίους κάθε ιδεολογίας, δεν οφείλουμε σε κανέναν ανταπόδοση, παρά μόνο στο ιατρικό σώμα.

Επιδιώκουμε μια αλλαγή πλεύσης στον ιατρικό σύλλογο, θέλουμε να είναι δίπλα στο γιατρό και να τον στηρίζει.

Προτείνουμε:

Για το ΕΣΥ:


- Κατάργηση της υποχρεωτικότητας του αγροτικού, με ταυτόχρονη δυνατότητα εργασίας με σύμβαση σε κέντρο υγείας ή νοσοκομείο, για γιατρούς που είναι σε αναμονή ειδικότητας.

- Πιστοποίηση των κλινικών και αξιολόγηση βάση κριτηρίων για την παροχή εκπαίδευσης σε ειδικευόμενους γιατρούς.

- Πρόσληψη ειδικευμένων γιατρών κι όχι εκμετάλλευση των νέων γιατρών με clusters και επικουρικά, με μετακινήσεις και επιτάξεις. Οι επικουρικοί να έχουν δυνατότητα και ιδιωτικού έργου και να είναι για προσωρινές ανάγκες κι όχι για να αποφεύγονται οι προσλήψεις. Δυνατότητα σε ιδιώτες γιατρούς να κάνουν, αν θέλουν, εφημερίες κι όχι εκμετάλλευση των μόνιμων ιατρών με απάνθρωπη υπερεργασία. Πρόγραμμα εφημεριών που δεν θα βασίζεται στους ειδικευόμενους καθώς ήδη πολλές κλινικές δεν έχουν ειδικευόμενους.

- Κάλυψη των άδειων θέσεων που υπάρχουν στο ΕΣΥ και προκήρυξή τους τουλάχιστον ένα χρόνο πριν από τη συνταξιοδότηση. Καμία υπερβαίνουσα αύξηση των εφημεριών και πληρωμή της εφημερίας ως υπερωρίας μετά το 48ωρο/εβδομάδα. Προσμέτρηση των εφημεριών στον υπολογισμό της σύνταξης ή για πρόωρη αποχώρηση.

- Εφαρμογή των δικαστικών αποφάσεων που έκριναν παράνομες τις περικοπές μισθών στο ΕΣΥ και επαναφορά του μισθολογίου που υπήρχε πριν τις περικοπές, μαζί με την επιπλέον αύξηση 10% που εξαγγέλθηκε. Να σταματήσει ο εμπαιγμός των υγειονομικών

Για τους ιδιώτες:

- Κατάργηση του clawback και αναπροσαρμογή των τιμών των εργαστηριακών εξετάσεων ανά έτος με ανακοστολόγηση τους. Οικονομική υποστήριξη των ιδιωτικών εργαστηρίων για ανανέωση του εξοπλισμού και εισαγωγή των αποτελεσμάτων στην Ηλ. Συνταγογράφηση. Προσθήκη αποζημίωσης της αιμοληψίας επιπλέον της αποζημίωσης των εξετάσεων.

- Ελεύθερη επιλογή γιατρού από τον ασθενή με συνθήκες που δεν θα εξευτελίζουν την σχέση γιατρού-ασθενή.

- Αν εφαρμοστεί μοντέλο προσωπικού ιατρού, αύξηση της αποζημίωσης κατά κεφαλή και εγγραφές που δεν θα ξεπερνούν τα 1400 άτομα ανά γιατρό. Διασφάλιση ότι θα υπάρχει ικανός αριθμός γιατρών και να παραμένει ανοικτό σύστημα για συμβάσεις σε κάθε νέο γιατρο ώστε να μην καταστρατηγείται το δικαίωμα της επιλογής.

- Αξιοπρεπής πληρωμή κατά πράξη και περίπτωση, σε ιατρούς που αμείβονται με αυτόν τον τρόπο ανάλογα της ειδικότητας και του χρόνου εξέτασης σύμφωνα με τις προτάσεις των επαγγελματικών ενώσεων κάθε ειδικότητας.

- Πρόσβαση των ανασφάλιστων και στον ιδιώτη γιατρό.

- Πρωτόκολλα νοσημάτων βασισμένα σε ιατρική τεκμηρίωση κι όχι με μοναδική βλέψη τους περιορισμούς λόγω κόστους από τον ΕΟΠΥΥ.

-Συλλογικές συμβάσεις με τον ιατρικό σύλλογο κι όχι ατομικές, για να μην μπορεί πλέον να εκβιάζει ο ΕΟΠΥΥ.

- Εφαρμογή της ισοτιμίας της ιατρικής υπογραφής που σήμερα καταστρατηγείται η νομοθεσία σε πολλές περιπτώσεις.

- Δικαίωμα να έχουμε εμβόλια του Εθνικού Προγράμματος στο ιατρείο, να εμβολιάζουμε τον ασθενή, και με σύμβαση με τον ΕΟΠΥΥ, να εκτελούμε την συνταγή εμβολίων που συνταγογραφούμε και να πληρωνόμαστε το ίδιο κέρδος που έχει σήμερα ο φαρμακοποιός στη συνταγή.

Για την κοινωνία:

- Ενημερωτικές δράσεις του ΙΣΗ για την κοινωνία και τα προβλήματα που συναντά ο πολίτης. Δεν θα γίνεται ο γιατρός σάκος του μποξ από τις κυβερνητικές επιλογές. Ενημέρωση για θέματα αντιποίησης του ιατρού και ανάδειξη του έργου των μελών του τόσο στο ΕΣΥ όσο και στον ιδιωτικό τομέα.

Αγαπητέ συνάδελφε, ο υπουργός υγείας ήδη έθεσε την πιθανότητα διακοπής της πρόσβασης στην ηλ. συνταγογράφηση για ιδιώτες παθολόγους και γενικούς ιατρούς αν δεν μπουν στον προσωπικό ιατρό, έστω και με τη μικρότερη κλίμακα. Μετά τις εκλογές ξεκινάει η συζήτηση με τον ΠΙΣ για την νέα σύμβαση των άλλων ειδικοτήτων, καθώς οι 200 επισκέψεις θα καταργηθούν. Πιθανώς να σκέφτεται ήδη ένα σύστημα όπου μόνο οι συμβεβλημένοι θα έχουν πρόσβαση στην ηλ. συνταγογράφηση. Σε αυτές τις εκλογές δεν ψηφίζουμε κόμματα ή φίλους. Δεν ψηφίζουμε με συναίσθημα. Ψηφίζουμε για την επιβίωση και την αξιοπρέπεια μας.

Ψηφίζουμε ανεξάρτητους αγωνιστές συναδέλφους.

ipopsifioi_1_1

ipopsifioi_2_1

ΔΗΠΑΚ ΙΣΗ 10/10/2022

αναρτήθηκε στις 10/10/2022

afisaki_ish

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΥ ΔΣ ΤΟΥ ΙΣΗ 08/10/2022

αναρτήθηκε στις 08/10/2022

ΑΝΑΤΡΟΠΗ -ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟΝ ΙΑΤΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ

Φαίνεται πως θορυβήθηκε η απερχόμενη ηγεσία του Ιατρικού Συλλόγου Ηρακλείου από την αναφορά μας για χρέος που όφειλε στον ΠΙΣ ύψους 153.430€, πιστοποιημένο στις 20/4/22.

Προσπαθεί λοιπόν να ερμηνεύσει κατά το δοκούν τη νομοθεσία περί Ιατρικών Συλλόγων, ισχυριζόμενη πως το ποσό προέκυψε από ανείσπρακτες εισφορές μελών.

Για να δικαιολογήσει τις ανείσπρακτες εισφορές επικαλείται στην ανακοίνωσή του την παράγραφο 4 του άρθρο 315 του νόμου 4512/18 περί Ιατρικών Συλλόγων. Όμως παρέλειψε την αμέσως επόμενη παράγραφο, η οποία αναφέρει τα εξής:

«Για την είσπραξη της εισφοράς είναι υπεύθυνοι ο Πρόεδρος και ο Ταμίας κάθε Ιατρικού Συλλόγου, οι οποίοι καταβάλλουν αυτή αμελλητί στον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο. Αδικαιολόγητη καθυστέρηση της καταβολής πέραν του ενός (1) έτους συνιστά πειθαρχικό παράπτωμα για τον Πρόεδρο και τον Ταμία κάθε Ιατρικού Συλλόγου».

Παρασιώπησε επίσης και το άρθρο ν.279 του νόμου 4512/18 περί Ιατρικής Νομοθεσίας, το οποίο αναφέρει ρητά: «Ο Ιατρικός Σύλλογος δεν δικαιούται να συμμετέχει με εκπροσώπους στη Γενική Συνέλευση του Π.Ι.Σ., αν, τριάντα (30) ημέρες πριν τις αρχαιρεσίες, δεν είναι οικονομικά τακτοποιημένος». Κινδυνεύει δηλαδή να αποβληθεί ο ΙΣΗ από τη Γενική Συνέλευση του ΠΙΣ εάν δεν τακτοποιήσει το υπέρογκο χρέος που συσσώρευσε.

Η απερχόμενη ηγεσία του Ιατρικού Συλλόγου Ηρακλείου ανακοινωσε ότι τώρα οφείλει μόνον 32.555 €, δηλώνοντας πως όλα τα στοιχεία είναι διαθέσιμα σε κάθε μέλος του Συλλόγου.

Ας ανακοινώσουν λοιπόν στα μέλη πότε και ποιά ποσά κατέβαλαν με αποδείξεις, ώστε να μειώσουν το χρέος σ΄ αυτό το ύψος και ας εξηγήσουν τους λόγους της καθυστέρησης.

Για να δείτε το έγγραφο πατήστε εδώ

ΓΙΑΤΡΟΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ 07/10/2022

αναρτήθηκε στις 07/10/2022

Αγαπητοί συνάδελφοι,

πλησιάζουν οι εκλογές του Ιατρικού Συλλόγου Ηρακλείου, και είμαστε γιατροί που διεκδικούμε το καλύτερο για τον ασθενή μας και το έργο μας.

Δεν είμαστε πολιτικοί, αλλά νιώθουμε την Ευθύνη της δουλειάς μας. Δεν είμαστε πάροχοι ή αναλώσιμοι που καλύπτουν κάθε τρύπα του συστήματος υγείας φορώντας μια άσπρη μπλούζα.

Είμαστε αντίθετοι σε ότι θυσιάζει, αμαυρώνει και δηλητηριάζει την εικόνα του γιατρού και την σχέση του με τον ασθενή.

Είμαστε Γιατροί στην Πρώτη Γραμμή χωρίς δεσμεύσεις, που κουράστηκαν να ακούν ατέρμονες υποσχέσεις και να σκύβουν το κεφάλι περιμένοντας.

Διεκδικούμε

 • αξιοπρέπεια για τον γιατρό και τον ασθενή
 • ανθρώπινες συνθήκες εργασίας
 • καλύτερη οργάνωση του συστήματος υγείας
 • μια Ελλάδα που δεν θα προσπαθεί να διώξει το νέο γιατρό.


Θέλουμε

 • έναν Ιατρικό Σύλλογο δίπλα σε κάθε μέλος του, αλλά και δίπλα στους πολίτες.
 • έναν Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο με Ενεργό ρόλο και σοβαρές προτάσεις για μεταρρυθμίσεις.

 

Κουναλάκης Δημήτρης - Πατεράκης Μανόλης - Τσακουντακης Νίκος

https://www.facebook.com/profile.php?id=100085763431279 

ΘΕΣΕΙΣ ''ΔΥΝΑΜΗ ΥΓΕΙΑΣ'' 05/10/2022

αναρτήθηκε στις 05/10/2022

Αγαπητές/οί Συνάδελφοι

Στις 16 & 17 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2022 διενεργούνται οι εκλογές στον Ι.Σ.Η. , όπου συμμετέχουμε με δυναμισμό , συνεχίζοντας την επιτυχή πορεία του συνδυασμού «ΔΥΝΑΜΗ ΥΓΕΙΑΣ» που είχε τα ηνία του Ιατρικού συλλόγου Ηρακλείου τα τελευταία 8 χρόνια .

Αφουγκραζόμενοι την αγωνία και τις απαιτήσεις σας , αναγνωρίζοντας την επιθυμία σας για ένα βελτιωμένο ,ευέλικτο και αποδοτικότερο σύστημα υγείας τόσο στην πρωτοβάθμια όσο και στην δευτερο- τριτοβάθμια φροντίδα υγείας , ευελπιστούμε να γίνουμε οι θεματοφύλακες της ιατρικής αξιοπρέπειας και των δικαιωμάτων μας .

Ενόψει των αλλαγών στην δημόσια υγεία που έρχονται , θέλουμε έναν δυνατό ιατρικό σύλλογο, όπου θα μπορεί να παρεμβαίνει στην κεντρική εξουσία με προτάσεις και λύσεις.

Αναγνωρίζουμε τα προβλήματα της Π.Φ.Υ. και τα προβλήματα ενός γερασμένου και κουρασμένου Ε.Σ.Υ. και επιδιώκουμε μέσω συγκεκριμένων ,υλοποιήσιμων προτάσεων να δημιουργήσουμε το νέο Ε.Σ.Υ..

Φιλοδοξούμε να εκφράσουμε και να υπερασπίσουμε όλους τους ΙΑΤΡΟΥΣ με συγκεκριμένες προτάσεις:

ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΥΓΕΙΑΣ

 • Ελεύθερη επιλογή ιατρού από τον ασθενή.
 • Επιλογή προσωπικού ιατρού συμβεβλημένου ή μη ανάλογα με την προτίμηση του ασθενούς
 • Κανένας περιορισμός στη διασύνδεση μεταξύ πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας φροντίδας υγείας.
 • Παραπομπή πάντα με ηλεκτρονική ενημέρωση του ατομικού φακέλου υγείας χωρίς gatekeeping.
 • Κλειστός δυναμικός προϋπολογισμός ανά ασθενή με εξαιρέσεις περιπτώσεις χρόνιων νοσούντων
 • Αποζημίωση του ιατρού κατά πράξη και περίπτωση.
 • Αμοιβή των εργαστηριακών ιατρών ως ιατρική επίσκεψη
 • Κατάργηση clawback και rebate
 • Συνταγογράφηση και διαγνωστικές εξετάσεις μέσω διαγνωστικών και θεραπευτικών πρωτοκόλλων.
 • Ανάπτυξη 24ωρων αστικών κέντρων υγείας με εφημέρευση των βασικών ιατρικών ειδικοτήτων – αξιοποίηση των ελευθέρων επαγγελματιών (με συμβάσεις τύπου locum).
 • Πρόβλεψη για την περίθαλψη των ανασφάλιστων συμπολιτών μας στον ιδιωτικό τομέα.
 • Δυνατότητα συμμετοχής των ιδιωτικών πολύ-ιατρείων σε συστήματα εφημέρευσης κατόπιν σύμβασης με τον ΕΟΠΥΥ
 • Επαρκής χρηματοδότηση του συστήματος Π.Φ.Υ και άμεση καταβολή εντός μηνός των οφειλόμενων.
 • Συλλογική συμβάση με τον Π.Ι.Σ. και τους Ιατρικούς Συλλόγους  

ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ:

 • Τα κρατικά νοσοκομεία θα πρέπει να αποκτήσουν ευθύνη διαχείρισης των πόρων και της αποδοτικότητα τους με μοναδικό στόχο την διασφάλιση ισότιμης πρόσβασης και την αξιόπιστη και αποτελεσματική περίθαλψη όλων των συμπολιτών μας.
 • Αναβάθμιση του κρατικού μισθολογίου σε όλες τις βαθμίδες.
 • Oι εφημερίες στις δομές του Ε.Σ.Υ. να προσμετρούνται ως συντάξιμος χρόνος για όλους τους εφημερεύοντες γιατρούς.
 • Η αμοιβή των εφημεριών να καταβάλλεται στους γιατρούς αφορολόγητη.
 • Να καθιερωθεί καθηκοντολόγιο για κάθε βαθμίδα του ΕΣΥ.
 • Αποσύνδεση της υπηρεσίας υπαίθρου από τις εξετάσεις για ειδικότητα. Απαλλαγή από υπηρεσία υπαίθρου σε όσους ολοκλήρωσαν τις σπουδές τους πριν τις αλλαγές στο νόμο για την υποχρεωτικότητα της υπηρεσίας υπαίθρου για τη λήψη ειδικότητας (πριν το 2013).
 • Φορολόγηση απογευματινών ιατρείων: Για την αποκατάσταση της στρεβλότητας, στο πλαίσιο της ισότητας και της δικαιοσύνης, ζητούμε να αντιμετωπίζονται ως έχοντας σχέση εξαρτημένης εργασίας.
 • Επικουρικοί γιατροί: Στα τμήματα που καλύπτονται για χρονικό διάστημα μεγαλύτερο της τριετίας με επικουρικούς γιατρούς, είναι προφανής η πάγια και διαρκής ανάγκη σύστασης οργανικής θέσης, να δρομολογείται άμεσα η προκήρυξη των θέσεων.
 • Συνταξιοδότηση γιατρών: η κενωθείσα θέση από συνταξιοδότηση να προκηρύσσεται τουλάχιστον έξι μήνες πριν την ημερομηνία συνταξιοδότησης.
 • Άμεση θεσμοθέτηση – προκήρυξη θέσεων εξειδίκευσης: όταν η προκήρυξη θέσεων των βασικών ειδικοτήτων προς εξειδίκευση προκύψει άγονη, η θέση να μετατρέπεται άμεσα σε θέση εξειδίκευσης , για όσο χρόνο απαιτείται για την απόκτηση της εξειδίκευσης . Κατάργηση της πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης (εφόσον το επιθυμούν) στους εξιδεικευόμενους ιατρούς.

ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ – ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑΣ :

 • Περαιτέρω διευκόλυνση ,ηλεκτρονικών συνδιαλλαγών με ΙΣΗ.
 • Διοργάνωση εκπαιδευτικών σεμιναρίων , επιστημονικών ημερίδων και στήριξη της συνεχιζόμενης ιατρικής εκπαίδευσης.
 • Διοργάνωση μαθημάτων ΚΑΡΠΑ για το κοινό και πιστοποιημένων μαθήματων για τους ιατρούς.

 

Ο ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ είναι ο θεσμικός σύμβουλος υγείας, με στόχο την προάσπιση της επαγγελματικής αξιοπρέπειας του Έλληνα γιατρού και σκοπό την δημιουργία ενός αξιόπιστου και αποτελεσματικου συστήματος υγείας. Στο πλάισιο αυτό παρόντες στον στίβο των προβλημάτων μας, ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ στην κατεύθυνση της υπευθυνότητας και της συνεργασίας με παραγωγικούς σχεδιασμούς και τεκμηριωμένες προτάσεις. Η συμμετοχή σας είναι δύναμη...


«ΔΥΝΑΜΗ ΥΓΕΙΑΣ»

ΔΥΝΑΜΗ ΛΥΣΕΩΝ & ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΙΑΤΡΟΥΣ!

 

Πατριανάκος Αλέξανδρος

Υποψήφιος πρόεδρος Δ.Σ. Δύναμη Υγείας

 

 

ΑΝΑΤΡΟΠΗ -ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟΝ ΙΑΤΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ 30/09/2022

αναρτήθηκε στις 30/09/2022

ΑΝΑΤΡΟΠΗ –

ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟΝ ΙΑΤΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ

 

Αποφασισαμε να διεκδικήσουμε την προεδρία του ιατρικού συλλόγου Ηρακλείου μαζί με γιατρούς από τα δυο νοσοκομεία της πόλης μας, των κέντρων υγείας και ιδιώτες, γιατί πιστεύουμε ότι ήρθε η ώρα να αναλάβουν τον ιατρικό σύλλογο άνθρωποι που πιστεύουν και στηρίζουν την δωρεάν δημόσια υγεία για ολους. Η εμπειρία της πανδημίας ανέδειξε τον ρόλο του δημοσίου συστήματος υγείας ως τον φορέα που μπορεί να αντιμετωπίζει τέτοιου είδους κρίσεις.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα σήμερα ειναι ότι μετά από τρία χρόνια πανδημίας το σύστημα υγείας ειναι βαθιά πληγωμένο και εγκαταλελειμένο στην μοιρα του, οι γιατροί και νοσηλευτές ειναι εξαντλημένοι και κακοπληρωμένοι.

Διεκδικούμε αξιοπρεπείς αμοιβές για τους συναδέλφους των δημοσίων δομών, αλλα και των συναδέλφων που εργάζονται στον ιδιωτικό τομέα.

Διεκδικούμε ένα καλά οργανωμένο και στελεχομένο σύστημα υγείας με νοσοκομεία υψηλών προδιαγραφών, ενισχυμένη πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας και έναν ιδιωτικό τομέα με ενεργό ρόλο σε ένα καλά δομημένο και ολοκληρωμένο σχέδιο. Ένα καλά δομημένο σχέδιο ομως, και όχι σαν το διαφαινόμενο φιάσκο με τον «προσωπικό γιατρό» που και ο ίδιος ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος έχει προσφύγει τρεις φορές στο ΣΤΕ για ακύρωση του. Έως τώρα οι μόνοι ωφελημένοι ειναι οι μεγάλοι επιχειρηματικοί όμιλοι που δραστηριοποιούνται στον χώρο της υγείας, ενώ οι συνάδελφοι ελευθεροεπαγγελματιες και τα μικρά και μεσαία διαγνωστικά κέντρα έχουν αφεθεί στην τύχη τους. Η διακοπή της συνταγογράφησης από τους ιδιώτες γιατρούς των ανασφάλιστων, η διατήρηση του υψηλού clow back και η εισαγωγή «ποιοτικών κριτηρίων» δυσκολεύει ακόμα περισσότερο την δουλειά τους.

Διεκδικούμε λοιπόν αξιοπρεπείς συνθήκες εργασίας και αμοιβές για τους γιατρούς και υψηλού επίπεδου παροχές υγείας για ολους τους πολίτες της χώρας.

 

Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ

ΚΙΟΥΛΠΑΛΗΣ ΑΝΕΣΤΗΣ

 

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ 16-17/10/2022

 

ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ

«ΑΝΑΤΡΟΠΗ –

ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟΝ ΙΑΤΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ»

 

 

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ

 

 1. ΑΝΔΡΙΑΝΑΚΗ ΚΡΥΣΤΑΛΛΗ
 2. ΒΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
 3. ΒΑΡΔΑΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
 4. ΒΛΑΧΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
 5. ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ
 6. ΔΙΑΜΑΝΤΑΚΗ ΕΛΕΝΗ
 7. ΚΑΦΕΤΖΑΚΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
 8. ΚΙΟΥΛΠΑΛΗΣ ΑΝΕΣΤΗΣ
 9. ΚΟΚΚΙΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ
 10. ΜΑΚΡΗ ΚΟΡΝΗΛΙΑ
 11. ΜΠΟΓΑΣ ΜΑΝΟΥΣΕΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
 12. ΞΥΛΟΥΡΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ
 13. ΠΑΛΛΑΔΑΣ ΛΑΜΠΡΟΣ
 14. ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ του Γεωργίου (Παιδίατρος)
 15. ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ
 16. ΠΑΣΠΑΡΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
 17. ΡΑΣΙΔΑΚΗ ΜΑΡΙΑ
 18. ΣΤΡΙΓΓΑΡΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
 19. ΤΡΕΠΤΟΟΥ ΜΠΟΡΙΣ
 20. ΦΕΡΔΟΥΤΣΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
 21. ΦΡΑΝΤΖΕΣΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
 22. ΨΥΛΛΑΚΗ ΜΑΡΙΑ

 

 

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

 

 1. ΑΝΔΡΙΑΝΑΚΗ ΚΡΥΣΤΑΛΛΗ
 2. ΒΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
 3. ΒΑΡΔΑΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
 4. ΒΛΑΧΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
 5. ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ
 6. ΚΙΟΥΛΠΑΛΗΣ ΑΝΕΣΤΗΣ
 7. ΚΟΚΚΙΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ
 8. ΜΑΚΡΗ ΚΟΡΝΗΛΙΑ
 9. ΜΠΟΓΑΣ ΜΑΝΟΥΣΕΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
 10. ΞΥΛΟΥΡΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ
 11. ΠΑΛΛΑΔΑΣ ΛΑΜΠΡΟΣ
 12. ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ
 13. ΠΑΣΠΑΡΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
 14. ΡΑΣΙΔΑΚΗ ΜΑΡΙΑ
 15. ΣΤΡΙΓΓΑΡΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
 16. ΤΡΕΠΤΟΟΥ ΜΠΟΡΙΣ
 17. ΦΕΡΔΟΥΤΣΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
 18. ΦΡΑΝΤΖΕΣΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
 19. ΨΥΛΛΑΚΗ ΜΑΡΙΑ

 


ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ


ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΞΥΝΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΣΥΓΚΕΛΑΚΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗ


ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ:


ΔΙΑΜΑΝΤΑΚΗ ΕΛΕΝΗ


ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕΛΗ:


ΚΑΦΕΤΖΑΚΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

 

 

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

 

 1. ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ του Γεωργίου (Παιδίατρος)

 

 

ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΔΥΝΑΜΗ ΥΓΕΙΑΣ 22/09/2022

αναρτήθηκε στις 22/09/2022

Για να δείτε το έγγραφο υποψηφιότητας ''Δύναμη Υγείας'' πατήστε εδώ

Για να δείτε το ψηφοδέλτιο πατήστε εδώ

18/06/2024 06:13:12