ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ 05/07/2024

αναρτήθηκε στις 05/07/2024

Για να δείτε την επιστολή πατήστε εδώ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ 07/06/2024

αναρτήθηκε στις 07/06/2024

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Με την παρούσα επιστολή, θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες και την ειλικρινή μας ευγνωμοσύνη στο τμήμα της Αγγειοχειρουργικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ) , και συγκεκριμένα στην κα. ΛΙΟΥΔΑΚΗ ΣΤΕΛΛΑ Επιμελήτρια Α ́του τμήματος, στην επιστημονική της ομάδα καθώς και στο Νοσηλευτικό προσωπικό για το ενδιαφέρον και τη φροντίδα που επέδειξαν στον αγαπημένο μας Πάτερα Μυριδάκη Γεώργιο.

Ευχαριστούμε για την υψηλή επαγγελματική κατάρτιση, την ευγένεια , την προσήλωση και την ανθρώπινη προσέγγιση καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής μας στο Νοσοκομείο, αλλά και για την συγκινητική προσπάθεια της Ιατρού μας και της ομάδας της στο να είναι δίπλα στον Πάτερα μας.

Είναι πραγματικά αξιοθαύμαστο και αξιέπαινο το έργο όλου του Ιατρικού και Νοσηλευτικού προσωπικού τις ατελείωτες ώρες που καλούνται να υπηρετούν το καθήκον τους στα τόσα πολλά και δύσκολα περιστατικά όπως το δικό μας.

Ευχαριστούμε θερμά για ακόμη μία φορά την κα. ΛΙΟΥΔΑΚΗ ΣΤΕΛΛΑ, ένα φωτεινό παράδειγμα και υπόδειγμα Ιατρού του Εθνικού Συστήματος Υγείας και ευχόμαστε να συνεχίσει να εισπράττει τον σεβασμό και την επιβράβευση που της αξίζει, καθώς αποτελεί πρότυπο Επιστήμονα και Ανθρώπου πάνω από όλα.

Με ειλικρινή ευγνωμοσύνη και ευχαριστίες,

 

Τα παιδιά :

Μαρία & Ηλίας Μυριδάκη

.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ 24/04/2024

αναρτήθηκε στις 24/04/2024

Με απέραντο θαυμασμό και ευγνωμοσύνη ευχαριστούμε θερμά όλο το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της παιδιατρικής κλινικής του Βενιζελείου Νοσοκομείου Ηρακλείου για την άμεση ανταπόκριση και τη φροντίδα που έδειξαν στον γιό μας Άγγελο, κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του.

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τη διευθύντρια της κλινικής κ. Στεφανάκη Σοφία, τις επιμελήτριες κ. Τσαγκαράκη Αγγελική, κ. Σκοπέτου Κωνσταντίνα, κ. Στεφανάκη Ευαγγελία, κ. Ανατολιωτάκη Μαρία, τους ειδικευόμενους ιατρούς Κ. Λεφή Θεόδωρο και κ. Μπαστάκη Καλλιόπη, την Προϊσταμένη και όλο το νοσηλευτικό προσωπικό.

Η προσφορά, το ήθος, ο επαγγελματισμός και η αγάπη που είδαμε στα μάτια τους για όλα τα παιδιά, ήταν για εμάς αλλά και τον Άγγελο τεράστια υποστήριξη.

Ευχόμαστε καλή συνέχεια στο έργο τους.

 

Ευχαριστούμε από καρδιάς,

ΚΑΣΣΩΤΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ 27/10/2023

αναρτήθηκε στις 27/10/2023

Με λένε Μαρία Ασμαριανακη και απευθύνομαι σε εσάς εκ μέρους του πατέρα μου, Κωσταντίνου Ασμαριανακη. Ολόκληρη η οικογένειά μας θα ήθελε να ευχαριστήσει βαθιά για την πολύτιμη βοήθεια που προσφεραν σε εκείνον οι γιατροι ΜΑΜΟΥΛΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ, ΒΕΛΕΓΡΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ & ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗ ΕΙΡΗΝΗ καθως και το νοσηλευτικο προσωπικο του ΠΑΓΝΗ, όταν αντιμετώπισε σοβαρά προβλήματα υγείας. Χάρη στην αφοσίωση τους, το ήθος τους και την επιστημονική τους κατάρτιση, σήμερα είναι δυνατός και υγιής.

Επίσης, θα βρείτε ένα ποίημα που έγραψε ειδικά για εκείνους, το νοσηλευτικό προσωπικό και τους γιατρούς που τον βοήθησαν σε αυτήν την περιπέτεια, το οποίο θα δημοσιευθεί και στην εφημερίδα "Πατρίδα" στις 26 Νοεμβρίου. Ήθελε να μοιραστεί δημόσια την ευγνωμοσύνη του.

Με εκτίμηση,

Μαρία Ασμαριανακη.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ 13/02/2023

αναρτήθηκε στις 13/02/2023

Θα ήθελα να πω ενα μεγάλο και ειλικρινής ευχαριστώ στον επεμβατικο Νευροακτινολογο κο ΝΙΚΟΛΑΟ ΝΑΣΗ που με την μέθοδο της εμβολης που μόνο εκείνος κάνει εδώ στο Ηράκλειο και συγκεκριμένα στο ΠΕ ΠΑΓΝΗ,ολα πηγαν καλά και είμαι κοντά στα παιδια μου υγιείς!!!

Όσα ευχαριστώ κι αν πω είναι λιγα τόσο στην ομάδα του όσο και στον ίδιο!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΠΑΓΝΗ 14/05/2020

αναρτήθηκε στις 14/05/2020

Προς:

ΠΑΓNH Ηρακλείου,

Βούτες Ηρακλείου Κρήτης

ΤΚ 71110 ΤΘ1352

Κοινοποίηση:

1)Παπαδάκη Ελένη, Δ/ντρια -Καθηγήτρια Αιματολογικής

2)Ψυλλάκη Μαρία, Δ|ντρια

3)Γραφείο Δ/νσης Νοσηλευτικού Προσωπικού

4)Γραφείο Δ/νσης Αιμοδοσίας

5)ιατρικό Σύλλογο Ηρακλείου, Κριτοβουλίδου 19,Ηράκλειο Κρήτης

 

Ευχαριστήρια επιστολή

 

Με την παρούσα επιστολή Θα ήθελα να εκφράσω την ευγνωμοσύνη την δικιά μου και της οικογένειάς μου και να ευχαριστήσω από καρδιάς και δημόσια, το Ιατρικό και Νοσηλευτικό Προσωπικό της Αιµατολογικής κλινικής και Αιµοδοσίας του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου, για την αµέριστη συμπαράσταση και τη βοήθειά τους, στη µεγάλη μάχη που έδωσε ο δικός µας άνθρωπος για τη ζωή του.

Μέσα στο μεγάλο πόνο που βρισκόµαστε προσπαθώντας να διαχειριστούµε την απώλεια μας, χρωστάμε ένα μεγάλο ευχαριστώ και βαθιά ευγνωµοσύνη, σε όλους τους λαμπρούς επιστήµονες, αλλά πάνω απ' όλα ανθρώπους, τη Δ/ντρια - Καθηγήτρια της Αιματολογικής, κ.Παπαδάκη Ελένη, τη θεράποντα ιατρό κ.Ψυλλάκη Μαρία (Διευθυντής) αλλά και όλη την οµάδα της αιµατολογικής κλινικής, αναπληρωτές καθηγητές, διευθυντές, επιµελητές και ειδικευόµενους), για την άρτια επιστηµονική τους κατάρτιση, το ήθος τους, αλλά και τον σεβασµό που δείχνουν στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια, καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να βοηθήσουν ανθρώπους, να κρατηθούν στη ζωή και να παλέψουν γι' αυτήν.

Τέλος ευχαριστούµε θερμά, το νοσηλευτικό προσωπικό του τμήµατος και το τμήμα της αιμοδοσίας, για το μέγιστο έργο που επιτελούν με χαμόγελο και την αγάπη που δείχνουν σε ασθενείς και συνοδούς μέσα από δύσκολες και αντίξοες συνθήκες.

Ευχόμαστε υγεία σ' εσάς και τις οικογένειες σας και ο Θεός να σας δίνει δύναµη και κουράγιο, για να συνεχίσετε.

 

Με εκτίμηση και ευγνωμοσύνη

Γιώργος Καθεκλάκης

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ 12/12/2019

αναρτήθηκε στις 12/12/2019

Aισθάνομαι την υποχρέωση, να ευχαριστήσω και να εκφράσω τη βαθιά ευγνωμοσύνη μου δημόσια, στον διευθυντή της Ορθοπεδικής κλινικής & Τραυματιολογίας του ΠΑ.Γ.Ν.Η. και Κοσμήτορα της Ιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης, Δρ. Γεώργιο Μ. Κοντάκη, για τις πολύτιμες υπηρεσίες του, για την αμέριστη συμπαράσταση και το ενδιαφέρον του, που έδειξε στον τραυματισμό μου (συντριπτικό κάταγμα του άνω άκρου αριστερού βραχιωνίου) και στην μετέπειτα χειρουργική επέμβαση που μου έκανε (ημιαρθροπλαστική αριστερού ώμου), χωρίς να πάψει στιγμή να με ενημερώνει και να είναι δίπλα μου.

Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ομάδα του ανωτέρω ιατρού και στο νοσηλευτικό προσωπικό της κλινικής, για το ενδιαφέρον και την φροντίδα τους προς το πρόσωπό μου αλλά και προς όλους τους ασθενείς, πάντα με υπομονή, σεβασμό, απλότητα και ευγένεια.

Στις δύσκολες συνθήκες που βιώνει ο λαός μας τα τελευταία χρόνια και με τα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα Νοσοκομεία της χώρας, υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι επιτελούν σιωπηρά το έργο τους και διατηρούν το επαγγελματικό τους ήθος.

 

Ευάγγελος Εμμ. Καρτσωνάκης

Αξιωματικός Πυροσβεστικού Σώματος

20/12/2014

αναρτήθηκε στις 20/12/2014

Φίλε συμπολίτη,

από το "ΒΗΜΑ" αυτό μπορείς να καταθέσεις την άποψη σου σε θέματα που αφορούν την ιατρική αλλά και την Υγεία γενικότερα. Στόχος του Ι.Σ.Η. η άμεση επικοινωνία με όλους τους πολίτες. Πρέπει να τονίσουμε ότι η υποβολή της προσωπικής γνώμης ή άποψης σας δεν ακολουθείται από σχολιασμό ή απάντηση του ΙΣΗ.

Είναι σημαντικό να διευκρινίσουμε ότι από το "ΒΗΜΑ" αυτό δεν είναι δυνατόν να καταγγείλετε ιατρό. Σε κάθε περίπτωση καταγγγελίας ιατρού μέλους του Ι.Σ.Η., η καταγγελία πρέπει να είναι ενυπόγραφη.

Επίσης θα πρέπει να γνωρίζετε ότι σύμφωνα με τη διάταξη του άρθρου 99 παρ.2 του Ν.4172/2013 (ΦΕΚ 167/23-7-2013) προβλέπεται: "Με την υποβολή κάθε καταγγελίας υποβάλλεται υπέρ του οικείου Ιατρικού Συλλόγου παράβολο πενήντα (50) ευρώ, ποσό που δύναται να αναπροσαρμόζεται με απόφαση του Υπουργού Υγείας."

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΠΟΨΗΣ

Παρακαλούμε να συμπληρώσετε τα παρακάτω πεδία και να πατήσετε το πλήκτρο αποστολής.

* τα πεδία με αστερίσκο είναι υποχρεωτικά

14/07/2024 02:15:17