Προκήρυξη 10 κενών θέσεων Ιατρικών Λειτουργών ΟΚΥπΥ Κύπρου 27/03/2020

αναρτήθηκε στις 27/03/2020

Για να δείτε την προκήρυξη που δημοσιεύτηκε 27/3/2020 πατήστε εδώ

Η τελευταία ημερομηνία υποβολής αιτήσεων θα είναι η 17η Απριλίου 2020 και ώρα 14.30 (θα ληφθεί υπόψη η ημερομηνία της ταχυδρομικής σφραγίδας όπου εφαρμόζεται).

ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΚΥπΥ ΚΥΠΡΟΥ 23/03/2020

αναρτήθηκε στις 23/03/2020
 • Για να δείτε την Προκήρυξη 19 κενών θέσεων Ιατρικών Λειτουργών, πατήστε εδώ
 • Για να δείτε την Προκήρυξη 6 κενών θέσεων Ιατρικών Λειτουργών Πνευμονολογίας, πατήστε εδώ
 • Για να δείτε την Προκήρυξη 2 κενών θέσεων Ιατρικών Λειτουργών Ψυχικής Υγείας, πατήστε εδώ

Ζητείται γενικός ιατρός Γαλλία 13/03/2020

αναρτήθηκε στις 13/03/2020

Ο δήμος που βρίσκεται στο τμήμα Dordogne της περιφέρειας Nouvelle-Aquitaine στη Γαλλία αναζητά έναν γενικό ιατρό για τοποθέτηση ως ελεύθερος επαγγελματίας. Το ιατρείο είναι δωρεάν για 1 έτος (μετά από αυτή την ελεύθερη περίοδο το μηνιαίο ποσό θα είναι 670 ευρώ). Το ιατρείο είναι καινούργιο, πλήρως εξοπλισμένο και διαθέτει όλα τα ιατρικά είδη που χρειάζεται ο νέος γιατρός.Το Δημαρχείο παρέχει κατάλυμα για τους πρώτους έξι μήνες. Ο δήμος βρίσκεται σε περιοχή ZRR, επομένως, απαλλάσσεται από τους φόρους και επίσης σε μια περιοχή ZIP, οπότε ο νέος γιατρός μπορεί να πάρει ένα μπόνους εγκατάστασης. Υπάρχει η δυνατότητα για εφημερίες και διαβούλευσεις στο σπίτι συνταξιοδότησης που βρίσκεται κοντά. Απαιτούμενα προσόντα: πτυχίο ειδικότητας της γενικής ιατρικής που αποκτήθηκε σε χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, είναι εγγεγραμμένοι ή μπορούν να εγγραφούν στο γαλλικό ιατρικό σύλλογο, καλή γνώση της γαλλικής γλώσσας. 


Το ιατρείο πολλαπλών χρήσεων που χτίστηκε πολύ πρόσφατα και βρίσκεται στο τμήμα Lot της περιφέρειας Occitania στη Γαλλία, αναζητά  έναν γενικό ιατρό για εγκατάσταση ως ελεύθερος επαγγελματίας σε ένα από τα ιατρεία που υπάρχουν στην δομή. Περιοχή ZRR και βοηθήματα εγκατάστασης που σχετίζονται με τον ARS και CPAM, βοήθεια με τις διοικητικές διαδικασίες. Το μίσθωμα του ιατρείου είναι 350 ευρώ το μήνα (εξαιρουμένων των χρεώσεων). Πιθανή συνεργασία με τον γενικό ιατρό που υπάρχει ήδη στο ιατρείο. Ο γενικός ιατρός θα έχει την υποστήριξη του συναδέλφου του για να ολοκληρώσει όλες τις διοικητικές του διαδικασίες και να εγκατασταθεί καλύτερα στην επικράτεια. Το ιατρείο διαθέτει μια γραμματέα που εργάζεται με μερική απασχόληση. Απαιτούμενα προσόντα: πτυχίο ειδικότητας της γενικής ιατρικής που αποκτήθηκε σε χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, είναι εγγεγραμμένοι ή μπορούν να εγγραφούν στο γαλλικό ιατρικό σύλλογο, καλή γνώση της γαλλικής γλώσσας.


Γαλλική πόλη που βρίσκεται στο τμήμα Savoie της περιφέρειας Auvergne-Rhône-Alpes, αναζητά έναν γενικό ιατρό για άσκηση ως ελεύθερος επαγγελματίας σε ένα πλήρως εξοπλισμένο ιατρείο. Ένας από τους δύο γενικούς ιατρούς σταματά την πρακτική του, την οποία ασκεί από το 1994, υπάρχει μια μεγάλη βάση ασθενών και η περιοχή είναι πολύ δυναμική και πολύ ευχάριστη για να ζήσει κανείς και να εργαστεί. Στους πρόποδες των όμορφων βουνών, με πολλά χιονοδρομικά κέντρα κοντά και στην καρδιά ενός εθνικά αναγνωρισμένου σπα, η πόλη διαθέτει σχολεία, αίθουσες εκδηλώσεων, ταχυδρομικά γραφεία, σούπερ μάρκετ, καθώς και πολύ καλά εξυπηρετείται από αεροδρόμια και αυτοκινητόδρομους. Η στέγαση είναι εύκολο να βρεθεί, ο δήμος μπορεί να προωθήσει την αναζήτηση για στέγαση ή να προσφέρει δημοτική κατοικία κοντά στο ιατρείο για ένα ελκυστικό ενοίκιο. Απαιτούμενα προσόντα: πτυχίο ειδικότητας της γενικής ιατρικής που αποκτήθηκε σε χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, είναι εγγεγραμμένοι ή μπορούν να εγγραφούν στο γαλλικό ιατρικό σύλλογο, καλή γνώση της γαλλικής γλώσσας.


Γαλλική κοινότητα που βρίσκεται στο διαμέρισμα Lozère, της Occitanie, αναζητά έναν γενικό ιατρό για την εγκατάσταση ως ελεύθερος επαγγελματίας σε ένα ιατρείο πλήρως εξοπλισμένο. Το ιατρείο ήταν κατειλημμένο από άλλο γιατρό (συνταξιοδότηση), αριθμός των ασθενών στον κατάλογο:1200.

Τιμή ενοικίου: 240 ευρώ το μήνα για 80μ2. Εκτιμώμενος αριθμός ασθενών ημερησίως: 20/25. Ο συνταξιοδοτούμενος γιατρός συνοδεύει τον εισερχόμενο γιατρό παρέχοντας πλήρη παρακολούθηση και εκπαίδευση. Απαιτούμενα προσόντα: πτυχίο ειδικότητας της γενικής ιατρικής που αποκτήθηκε σε χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, είναι εγγεγραμμένοι ή μπορούν να εγγραφούν στο γαλλικό ιατρικό σύλλογο, καλή γνώση της γαλλικής γλώσσας.


Αν ενδιαφέρεστε για κάποια από τις παραπάνω αγγελίες παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας ή στείλετε τo βιογραφικό σας στο contact@pnp-conseil.com  και θαεπικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΓΙΑ ΚΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ (ΟΚΥπΥ ΚΥΠΡΟΥ) 13/03/2020

αναρτήθηκε στις 13/03/2020

ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΟΝΤΑΙ:

 

ΜΙΑ (1) ΚΕΝΗ ΘΕΣΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ

Για να δείτε την προκήρυξη πατήστε εδώ

 

ΤΕΣΣΕΡΙΣ (4) ΚΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ

 

Για να δείτε την προκήρυξη πατήστε εδώ

Ζητούνται Ακτινολόγοι και Καρδιολόγοι (Ιδιωτικό Νοσοκομείο Αγιος Ραφαήλ, Λάρνακα-Κύπρος) 04/03/2020

αναρτήθηκε στις 04/03/2020

Το Ιδιωτικό Νοσοκομείο Αγιος Ραφαήλ ένα υπερσύγχρονο Ιδιωτικό Νοσοκομείο στην Λάρνακα (Κύπρος) σε αναπτυξιακή τροχιά και με προοπτική συμμετοχή του στο Γενικό Σύστημα Υγείας (ΓεΣΥ) της Κύπρου αναζητεί Ιατρούς Ακτινολόγους & Καρδιολόγους για πλήρη και μόνιμη απασχόληση. οι υποψήφιοι ιατροί θα ασκούν τα ιατρικά τους καθήκοντα καλύπτοντας όλο το φάσμα της Ακτινολογίας και Καρδιολογίας αντίστοιχα.

Απαιτούμενα προσόντα για ιατρούς Ακτινολόγους

 • Ειδικότητα Ακτινολογίας
 • Εγγεγραμμένος στο Μητρώο Ιατρών Κύπρου (τυχόν εγγραφή σε άλλη χώρα μέλους της Ευρωπαϊκής Ενωσης θα βοηθήσει στην εδώ εγγραφή)
 • Ακεραιότητα χαρακτήρα, υπευθυνότητα - πρωτοβουλία

Απαιτούμενα προσόντα για ιατρούς Καρδιολόγους

 • Ειδικότητα στην Καρδιολογία
 • Εγγεγραμμένος στο Μητρώο Ιατρών Κύπρου (τυχόν εγγραφή σε άλλη χώρα μέλους της Ευρωπαϊκής Ενωσης θα βοηθήσει στην εδώ εγγραφή)
 • Ακεραιότητα χαρακτήρα, υπευθυνότητα - πρωτοβουλία

 

Προσφέρεται ελκυστικό πακέτο απολαβών με σταθερό μηνιαίο μισθό και κίνητρο παραγωγικότητας και μεγάλες προοπτικές ανέλιξης σε ένα δυναμικό νοσοκομειακό περιβάλλον.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στέλνουν το βιογραφικό τους στο email: saintraphael@cytanet.com.cy  με θέμα: "Ενδιαφέρον Ιατρού Ακτινολόγου" ή "Ενδιαφέρον Ιατρού Καρδιολόγου"

Τηλέφωνο επικοινωνίας: ( +357) 24 840 840

Αγγελία για θέση εργασίας 04/03/2020

αναρτήθηκε στις 04/03/2020

Το πολυεπιστημονικό κέντρο υγείας, που βρίσκεται σε ένα από τα σημεία του νοσοκομειακού ομίλου της Haute-Saône αναζητά έναν γενικό ιατρό για μισθωτή θέση για το κέντρο υγείας της.

Η μηνιαία καθαρή αμοιβή είναι 5.000€.

Υπάρχει η δυνατότητα εάν ο γιατρός το επιθυμεί να συμπληρώσει την αμοιβή του εξασφαλίζοντας βάρδιες στο νοσοκομείο. Ο γιατρός θα εργάζεται με πλήρη απασχόληση για 216 εργάσιμες ημέρες. Η παροχή καταλύματος διαμονής μπορεί να συζητηθεί. Δεν υπάρχει συμμετοχή σε ετοιμότητες ή εφημερίες.

Απαιτούμενα προσόντα:

 • πτυχίο ειδικότητας της γενικής ιατρικής που αποκτήθηκε σε χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης
 • είναι εγγεγραμμένοι ή μπορούν να εγγραφούν στο γαλλικό ιατρικό σύλλογο
 • καλή γνώση των γαλλικών

 

Αν ενδιαφέρεστε παρακαλούμε να στείλετε τo βιογραφικό σας στο contact@pnp-conseil.com και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα.

Δείτε το ιστορικό
02/04/2020 06:50:20