ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ 12/12/2019

αναρτήθηκε στις 12/12/2019

Aισθάνομαι την υποχρέωση, να ευχαριστήσω και να εκφράσω τη βαθιά ευγνωμοσύνη μου δημόσια, στον διευθυντή της Ορθοπεδικής κλινικής & Τραυματιολογίας του ΠΑ.Γ.Ν.Η. και Κοσμήτορα της Ιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης, Δρ. Γεώργιο Μ. Κοντάκη, για τις πολύτιμες υπηρεσίες του, για την αμέριστη συμπαράσταση και το ενδιαφέρον του, που έδειξε στον τραυματισμό μου (συντριπτικό κάταγμα του άνω άκρου αριστερού βραχιωνίου) και στην μετέπειτα χειρουργική επέμβαση που μου έκανε (ημιαρθροπλαστική αριστερού ώμου), χωρίς να πάψει στιγμή να με ενημερώνει και να είναι δίπλα μου.

Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ομάδα του ανωτέρω ιατρού και στο νοσηλευτικό προσωπικό της κλινικής, για το ενδιαφέρον και την φροντίδα τους προς το πρόσωπό μου αλλά και προς όλους τους ασθενείς, πάντα με υπομονή, σεβασμό, απλότητα και ευγένεια.

Στις δύσκολες συνθήκες που βιώνει ο λαός μας τα τελευταία χρόνια και με τα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα Νοσοκομεία της χώρας, υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι επιτελούν σιωπηρά το έργο τους και διατηρούν το επαγγελματικό τους ήθος.

 

Ευάγγελος Εμμ. Καρτσωνάκης

Αξιωματικός Πυροσβεστικού Σώματος

20/12/2014

αναρτήθηκε στις 20/12/2014

Φίλε συμπολίτη,

από το "ΒΗΜΑ" αυτό μπορείς να καταθέσεις την άποψη σου σε θέματα που αφορούν την ιατρική αλλά και την Υγεία γενικότερα. Στόχος του Ι.Σ.Η. η άμεση επικοινωνία με όλους τους πολίτες. Πρέπει να τονίσουμε ότι η υποβολή της προσωπικής γνώμης ή άποψης σας δεν ακολουθείται από σχολιασμό ή απάντηση του ΙΣΗ.

Είναι σημαντικό να διευκρινίσουμε ότι από το "ΒΗΜΑ" αυτό δεν είναι δυνατόν να καταγγείλετε ιατρό. Σε κάθε περίπτωση καταγγγελίας ιατρού μέλους του Ι.Σ.Η., η καταγγελία πρέπει να είναι ενυπόγραφη.

Επίσης θα πρέπει να γνωρίζετε ότι σύμφωνα με τη διάταξη του άρθρου 99 παρ.2 του Ν.4172/2013 (ΦΕΚ 167/23-7-2013) προβλέπεται: "Με την υποβολή κάθε καταγγελίας υποβάλλεται υπέρ του οικείου Ιατρικού Συλλόγου παράβολο πενήντα (50) ευρώ, ποσό που δύναται να αναπροσαρμόζεται με απόφαση του Υπουργού Υγείας."

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΠΟΨΗΣ

Παρακαλούμε να συμπληρώσετε τα παρακάτω πεδία και να πατήσετε το πλήκτρο αποστολής.

* τα πεδία με αστερίσκο είναι υποχρεωτικά

02/04/2020 06:00:04