ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΣΤΟΝ ΙΑΤΡΟ Κ. ΣΤΡΑΤΙΔΑΚΗ 11/10/2021

αναρτήθηκε στις 11/10/2021

Ηράκλειο, 11/10/2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θέμα: «Απονομή της Ανωτάτης Τιμητικής Διάκρισης της Εκκλησίας Κρήτης και Ευεργετήριου Γράμματος της Ιεράς Μητροπόλεως Γορτύνης καί Αρκαδίας στον κ. Χαράλαμπο Στρατιδάκη, Ιατρό Παθολόγο»

 

Την Κυριακή, 10 Οκτωβρίου 2021, και σε κλίμα συγκίνησης και κατάνυξης, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γορτύνης και Αρκαδίας, κ. Μακάριος επέδωσε την Ανωτάτη Τιμητική Διάκριση της Εκκλησίας Κρήτης και Ευεργετήριου Γράμματος της Ιεράς Μητροπόλεως Γορτύνης καί Αρκαδίας στον κ. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ ΣΤΡΑΤΙΔΑΚΗ, Ιατρό Παθολόγο, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγ. Γεωργίου, για την προσφορά του στην Εκκλησία και την κοινωνία των Μοιρών.

Στην ομιλία του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γορτύνης και Αρκαδίας κ. Μακάριος, εξήρε το ήθος, τον χαρακτήρα και την επιστημονική κατάρτιση του εκλεκτού συναδέλφου κάνοντας αναφορά στην ανιδιοτελή προσφορά του. Στην αντιφώνησή του, ο κ. Στρατιδάκης, συγκινημένος ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Γορτύνης και Αρκαδίας, κ. Μακάριο, για την μεγάλη τιμή της βράβευσής του από την Εκκλησία της Κρήτης. Στην σεμνή τελετή παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος, κ. Χάρης Χ. Βαβουρανάκης και ο Αντιπρόεδρος του Ι.Σ.Η., κ Νικόλαος Xρ. Παπανικολάου.

Ο Πρόεδρος

Χάρης Χ. Βαβουρανάκης 

Ο Γραμματέας

Κωνσταντίνος Γ. Χλαπουτάκης

18/10/2021 05:20:37